Naschoolse opvang

De naschoolse opvang (NSO) is de opvang na schooltijd, op wekelijkse vrije dagen en in de schoolvakanties. ”Mijn Kinderopvang” vindt het belangrijk dat de opvang geen voortzetting is van de school. De NSO is dan ook echt vrije tijd.

Thuis voelen

De kinderen bepalen voor een belangrijk deel zelf wat ze gaan doen, maar wel met de huisregels van “Mijn kinderopvang”. Ze kunnen even rustig bijkomen na schooltijd, of juist lekker spelen met hun vriendjes. Ze praten bij met de leiding, of we begeleiden hen zo mogelijk naar sport of muziekles. Verder organiseren we met name in de vakanties verschillende activiteiten, zoals; een bezoek aan een museum of pretparken en dat allemaal GRATIS u zult nooit een apart factuur hiervoor ontvangen. U kunt bij ons Voorschoolse, Naschoolse of compleet Buitenschoolse opvang afnemen.

Sport & Fun

Mijn Kinderopvang biedt GRATIS Sport & Fun aan, alle NSO-kinderen die het leuk vinden om laagdrempelig kennis te willen maken met kickboksen. “Mijn Kinderopvang” hecht veel aan waarde en normen, en dat iedereen zich moet kunnen verdedigen.

Dit realiseert “Mijn Kinderopvang” exclusief samen met “Diamanti Gym” op een veilige en zeer plezierige manier.

“Mijn Kinderopvang” verzorgt kosteloos voor een mooi sport shirt aan de kinderen die graag willen sporten bij “Diamanti Gym” Voor de andere benodigdheden zullen de ouders zelf moeten realiseren

 • Box broek
 • Box handschoenen
 • Scheenbeschermers
 • Box zwachtels voor de handen
 • Water flesje of een sportbidon

BSO kickboksen wordt nu 1 keer per week aangeboden op een speelse en sportieve manier, maar dat kan in de toekomst wel doorgroeien naar 2 keer in de week, omdat de kinderen het hartstikke leuk vinden. De kinderen worden elke week veilig en verzorgd gebracht door onze eigen wagenpark en weer teruggebracht. De kinderen worden vergezeld door onze pedagogische medewerkers tot zij klaar zijn met hun les.

Kickboksen staat voor het volgende:

 • Zelfvertrouwen creeren
 • Gevaarlijke situaties beter kunnen inschatten
 • Beter de grenzen te kunnen aangeven bij vervelende situaties
 • Gezond lichaam ontwikkelen
 • Discipline ontwikkelen
 • Sociale omgangsvormen verbeteren
 • Beter voor je zelf opkomen

Extra dag, ruilen, marge en studiedagen

Het kan natuurlijk gebeuren dat u tijdelijk extra opvang nodig heeft of een dag wilt ruilen. Hiervoor kunt u met de leidster een speciaal formulier invullen. Als er plaats is op de groep, kunt u binnen zeven dagen ruilen of extra dagen afnemen. " U heeft recht op 4 ruildagen per jaar, dus 1 per kwartaal"Voor het pakket VSO heeft u GEEN recht op opvang tijdens de Marge en studagen van uw basisonderwijs.(Heeft u kind(eren) een margedag of een studiedag dan wordt hij of zij opgevangen op de kinderopvang, maar alleen als jou kind een NSO of een BSO pakket heeft MET vakantieopvang)

De schoolvakanties

Voor de planning van de schoolvakanties hanteert ”Mijn Kinderopvang” de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs. Elk jaar ontvangt u een overzicht van de schoolvakantieweken. Afwijkende vakantiedagen worden gezien als schoolvrije dagen. Wilt u tevens een vakantiepakket afnemen voor uw kind-(eren) dan is dat mogelijk en in combinatie met het VSO pakket. “Mijn Kinderopvang” organiseert met name in de vakanties verschillende activiteiten, zoals; een bezoek aan een museum of pretparken en dat allemaal GRATIS u zult nooit een apart factuur hiervoor ontvangen. U kunt bij ons Voorschoolse, Naschoolse of compleet Buitenschoolse opvang afnemen.

GRATIS Haal & Breng Service

Naschoolse opvang is niet altijd op de school zelf. Wanneer uw kind zelf naar school kan/mag fietsen of lopen, maken we hierover schriftelijk afspraken. Als de NSO te ver van de school is, dan zorgen wij ervoor dat uw kind gebracht wordt door bijvoorbeeld de groepsleiding of door ons wagenpark, vraag naar de voorwaarden.
Alle kinderen die op de NSO zitten worden gratis door “Mijn Kinderopvang” naar school gebracht en/ of opgehaald. GRATIS opgehaald worden van huis naar de kinderopvang is mogelijk. De voorwaarden zijn als volgt:

 • Bij 1 kind plaatsing voor 5 dagen in de week compleet BSO of NSO met vakantieopvang.
 • Bij 2 of meer kinderen vanaf 3 dagen in de week compleet BSO of NSO met vakantieopvang.
 • Ouders houden rekening dat hun kind bij het ophalen en brengen met het onvoorziene en daarom de kinderen maximaal 15 min. eerder of later thuis opgehaald of gebracht kunnen worden.
 • Is het tijdstip niet mogelijk wegens roostertechnisch om uw kind opgehaald of gebracht te worden, dan zult u als ouder een ander tijd moeten geven dat wel past in de rooster van halen en brengen van Mijn Kinderopvang.

Komt u even kijken?

We vinden het erg leuk als u even een kijkje komt nemen in het kinderdagverblijf. U kunt dan zelf de sfeer proeven. Uw kind kan dan rondkijken in de groep en kennismaken met de leiding en andere kinderen. Zo wordt de eerste dag iets minder spannend.

Openingstijden

VSO
Ma, t/m Vr - 06:30 t/m 08:30
KDV
Ma, t/m Vr - 06:30 t/m 18:30
NSO
Ma, Di, Do, Vr - 13:30 t/m 18:30
Woe - 11:30 t/m 18:30
BSO
Ma, Di, Do, Vr - 06:30 t/m 08:30
Ma, Di, Do, Vr - 13:30 t/m 18:30
Woe - 11:30 t/m 18:30