Nieuws
October 7, 2021

Vacature medewerkers

Voor onze kinderopvang zijn wij op zoek naar 2 tal zorgzame en betrokken medewerkers die ervaring hebben met zorgen voor kinderen van 3 maanden t/m 12 jaar.

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen en passie voor het vak maken jouw baan iedere dag de moeite waard. Voor de kinderen die je dagelijks volgt, de ouders die jou de zorg van hun kind toevertrouwen, maar zeker ook voor jezelf. Bij Mijn Kinderopvang kun je doen waar je het beste in bent, en waarbij kind en kwaliteit boven aan staan.Ben jij die enthousiaste, verantwoordelijke en flexibele groepsleider die graag werkt met kinderen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Functie eisen:

  • Je bent in bezit van een gekwalificeerd diploma
  • Je hebt een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent zelfstandig
  • In bezit bent van een rijbewijs B
  • Je bent collegiaal
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van kinderen en/of groepen
  • Je vindt het leuk om diverse activiteiten te organiseren
  • Proactief
  • Stressbestendig

Wij zijn al ruim 10 jaar actief als erkend kinderdagverblijf en zijn in bezit van 4 vestigingen met succes en plezier! Van kinderdagverblijf ‘’Mijn Kinderopvang’’ kun je verwachten dat je met plezier naar je werk gaat en er ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. We werken aan de hand van de pedagogisch beleid. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CA0-kinderopvang. We bieden je een baan met toekomst perspectief in een goede werkomgeving. Wij zijn gevestigd in Almere: Danswijk 2x, Muziekwijk en Molenbuurt.

No items found.

Bent u geïnteresseerd?Stuur uw sollicitatiebrief + CV met foto naar:

Mijn Kinderopvang

T.a.v. Directie

Danslaan 66, PL Almere

036-5258585

info@mijn-kinderopvang.nl

Komt u even kijken?

We vinden het erg leuk als u even een kijkje komt nemen in het kinderdagverblijf. U kunt dan zelf de sfeer proeven. Uw kind kan dan rondkijken in de groep en kennismaken met de leiding en andere kinderen. Zo wordt de eerste dag iets minder spannend.

Openingstijden

VSO
Ma, t/m Vr - 06:30 t/m 08:30
KDV
Ma, t/m Vr - 06:30 t/m 18:30
NSO
Ma, Di, Do, Vr - 13:30 t/m 18:30
Woe - 11:30 t/m 18:30
BSO
Ma, Di, Do, Vr - 06:30 t/m 08:30
Ma, Di, Do, Vr - 13:30 t/m 18:30
Woe - 11:30 t/m 18:30